Kleding

Bij de inname en verkoop van kleding (en overige items) luidt het motto van Dunkie Punkie ‘Net niet nieuw’.

Dat betekent dat we schone en frisse baby- en kinderkleding verkopen vanaf de kleinste maatjes tot en met maat 152 en zwangerschapskleding in alle maten. Naast kleding verkoopt Dunkie Punkie ook baby- en kinderschoenen, beddengoed, speelgoed, boeken en (in beperkte mate) andere babybenodigdheden, zoals een badje, autostoeltje, box, etc.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn we bij de inbreng streng in de selectie. Benieuwd naar wat je wel en niet kunt inbrengen bij Dunkie Punkie en tegen welke condities? Alle informatie hierover vind je in onze Algemene Voorwaarden.

Let op!
Op dit moment is er een innamestop. Vanaf januari kon er kleding worden ingebracht en dat is massaal gedaan. Op dit moment hangt de winkel lekker vol én hebben we nog een enorme hoeveelheid kleding op voorraad. Deze kleding willen we eerst allemaal hebben geprijsd en verwerkt voordat we weer kleding innemen. De verwachting is dat de innamestop vanaf half mei weer wordt opgeheven. Hou de website en/of de Facebookpagina in de gaten voor de actuele stand van zaken.  

Goede doelen
Als ingebrachte spullen niet worden geselecteerd voor in de winkel kun je ervoor kiezen deze op een afgesproken tijdstip weer op te halen of te schenken aan een goed doel. Items die niet worden geselecteerd doneren wij aan een kennis die jaarlijks een container verscheept naar Gambia.

Kledingstukken die na 6-8 weken niet zijn verkocht en aan het goede doel geschonken mogen worden, doneren wij aan Kledingbank IJmond.