Kinderpartijtjes

Ben je op zoek naar een locatie waar je een kinderpartijtje kunt houden en waar de kids lekker mogen doen waar ze zin in hebben? Dan ben je bij Dunkie Punkie aan het juiste adres!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderpartijtjes. Zo kun je bij Dunkie Punkie onder andere een kunstwerk maken van graffiti, een beautymiddag houden, samen manicuren, cupcakes versieren, fotolijstjes pimpen of een fotoshoot doen. Je kunt één element kiezen, maar ook verschillende om een heel programma samen te stellen. Je kunt het partijtje eventueel afsluiten met eten. Wij hebben hierin twee keuzes: zelf mini pizzaatjes beleggen en bakken of kliederfriet. Bij de pizzaatjes krijgen de kids een mini pizzabodem die ze zelf kunnen beleggen en daarna afbakken in de pizzarette die op tafel staat. Als je kiest voor kliederfriet pakken we de tafel in met folie en eet je de patat, snacks en saus zo van de tafel af. Lekker doen wat thuis niet mag!

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Er kan natuurlijk nog veel meer! We stellen graag een feestje op maat samen voor jouw jarige job. Wil je meer informatie of een kinderpartijtje boeken? Stuur dan een e-mail naar info@dunkiepunkie.nl of kom langs in de winkel.

Voorbeeld partijtje voor jongens

Voorbeeld partijtje voor meiden